Rólunk

Üdvözöljük a Háziréti Tározó honlapján!

A Háziréti Horgásztó Budapest belvárosától mindössze 15km-re, a Pilis-Hegység egyik legszebb völgyében terül el. Pilisvörösvár irányába tartva a 10-es főúton a 15-ös kilóméterkő után jobbra kanyarodva a földútra, pár száz métert kell még autóznunk, hogy célba érjünk. Utunkat „Háziréti Horgásztó” feliratú táblák segítik.


A 26 hektáron elterülő, pompás látványt nyújtó, dombokkal-hegyekkel közrefogott horgászvíz megszámlálhatatlan kellemes élménnyel ajándékozta már meg a pecázni vágyókat az elmúlt évtizedekben.  A tó a jól tervezett, gondos telepítéseknek köszönhetően szép számmal nyújt élőhelyet békés és ragadozóhalaink számára. Megtalálható itt ponty, amur, kárász, keszeg, busa, harcsa, sügér félék, süllő és csuka.  A horgászvizek szerelmesei gyakran családostól látogatnak el e szépséges víz partjára, mert a környezet adott ahhoz, hogy horgászapuka mellett anyuka és a gyerekek is jól érezzék magukat. A tó partján sátorozási lehetőség van, büfé, zuhanyozó, mosdó, wc-k teszik komfortosabbá a horgászásra, pihenésre, szánt időt.

Lehetőség van csónak illetve kiskocsi bérlésére, a halőrház oldalán pedig autóval való behajtásra a ki- és bepakolás idejére azok számára, akik több napot kívánnak horgászattal  eltölteni. A horgásztó március 1-től november 30-ig 0-24 órában, non-stop nyitva tart, december 1-étől február 28-ig pedig  06-20 óráig engedélyezett a horgászat.

Éves területi- és napijegyeket, engedélyeket, bérleteket a halőrházban lehet megváltani a weboldalon feltüntetett árlista szerint, kizárólag horgászengedéllyel rendelkező horgászok számára. A víztározó partján lehetőség van horgászversenyek megrendezésére, lebonyolítására.

Látogasson el hozzánk, horgásszon egy jót nálunk és szerezzen maradandó élményeket! Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Böngésszen kedvére a képgalériánkban, vagy szóljon hozzá aktuális témáinkhoz a fórumon.